Kysely HBL toiminnoista


Lomake suljettiin: 2024-03-11 23:59:00 GMT+0300

Tämä kysely on lisäinfoa niin HBL:n hallitukselle kuin kilpailuvaliokunnalle.

Vastausten perusteella ei sitouduta mihinkään, mutta molemmat tahot pääsevät paremmin suunnittelemaan tulevia kausia. Saadut vastaukset ovat vahva suuntaviitta ja selkänoja tuleviin päätöksiin.


Kysymysten lyhyt kuvaus on valintavaihtoehtojen jälkeen. Noissa kuvauksissa raapaistaan asiaa ja tarvittaessa lisätietoa voi kysyä allekirjoittaneelta.

Ja kyselyn ehkä tarkein palaute on siellä lopussa: Vapaa sana. Toivottavasti sitä kautta tulee ideoita ja ajatuksia, joita voidaan kehittää tulevilla kausilla valmiiksi. Idean ei tarvitse koskea kilpailuja tai sarjoja vaan voi liittyä mihin tahansa normaaliin järjestötyöhön.


Vastaajien tiedot eivät mene kyselyn analysoijille. Nimi ja sähköposti jäävät vastausrekisteriin, joka poistetaan 30.6.2024.

Vastaukset ovat HBL:n omaan käyttöön.


vastausaikaa on kaksi viikkoa 11.3.2024 asti.


Jäädään odottamaan vastauksia ja erityisesti palauteena saatavia kehitysideoita


Risto Spora

p. 040-9004787

vahvistusviestiä varten

Paikallissarjoista on ollut esillä pelikertojen kesto, esimerkiksi triosarjoissa 3-4 tuntia. Mitkä olisivat parhaat vaihtoehdot? (Kts. myös kohta sarjapelien peliformaatti ennen kuin teet valinnan)

Paikallissarjoista (Trio-, seniorit- ja 4x4Eu-sarjat) on ollut puheena myös pelipäivä: viikonloppuisin vai arkisin. Mitkä olisivat parhaat vaihtoehdot? (Kts. myös kohta sarjapelien peliformaatti ennen kuin teet valinnan)

Paikallissarjoista on ollut esillä pelikertojen pituus. Onko 2 ottelua liian pitkä rupeama? Mitkä olisivat parhaat vaihtoehdot? (Kts. myös kohta sarjapelien peliformaatti ennen kuin teet valinnan)

Voisiko sarjapeleissä peliformaattia muuttaa? Esim. triosarjat, jossa vaihtoehto voisi olla 1 ottelu/pelikerta siten, että pelattaisiin 4 sarjaa ja ottelun lopputulos määräytyisi voitettujen sarjojen mukaan. Yhteistulosta ja tehtyjä parituloksia ei huomoitaisi. Pisteet sarjataulukkoon 3 - 1 - 0.

SKL:n ja HBL:n lisenssimaksu on yhteensä 98e. Voisiko HBL:n sarjat yhdistää firmaliigojen kanssa ja uuteen malliin osallistumiselle riittäisi HBL:n määräämä edullinen paikallislisenssi. Tämä tarjoaisi mahdollisuuden myös sellaisille, jotka pitävät nykyistä jäsenmaksukokonaisuutta liian korkeana, tulla mukaan kilpailukeilailun pariin pienellä jäsenmaksulla. Tähän ”paikallislisenssiin” voisi sisältyä ”bonuksena” osallistumisoikeus HBL:n mestaruuskisoihin, mutta ei tietenkään erikoiskilpailuihin eikä mihinkään valtakunnalliseen kilpailutoimintaan.

Seuran jäsenmaksun porrastaminen lisenssimäärän mukaan. Nykyinen seuran jäsenmaksu on 200 euroa. Pienimmille seuroille se tarkoittaa useiden kymmenien eurojen maksua / jäsen, kun se suurimmissa seuroissa on vain 1-2 euroa / jäsen.

Olen osallistunut kuluvalla kaudella HBL:n kilpailutoiminnassa seuraaviin:

Tulisiko eri ikäryhmille ja eri tasoisille keilaajille järjestää omia kilpailuja, esimerkiksi veteraanit, naiset, B-D luokat? Eri ryhmistä voisi kisan sisällä sivupolkua pitkin päästä finaaliin

valitse vaihtoehdoista sinua kuvaavin valinta

vastaushetken luokka SKL-rekisterissä

Ikäryhmä SKL-luokituksen mukaan

Valitse tiedosto
Sana on vapaa muille kehittämisehdotuksille. Liitä viestisi erillisenä tiedostona (Word-, Excel- tai vastaava tiedosto) mukaan.HBL palkitsee parhaan ehdotuksen ratamaksulahjakortilla (voit lähettää kehittämisehdotuksen myös sähköpostilla [email protected])

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi